Koruntekijän tarina

Yrittäjäksi tiesin haluavani jo hyvin nuorena. Kun muut leikkivät nukeilla, minä piirsin omia mallistoja. 15-vuotiaana myin itse valmistamiani koruja tapahtumissa ja torikujalla. 2016 aloitin alan koulun Kuopiossa. Tavoitteeni oli vielä jonain päivänä luoda jotain kaunista. Valmistuin vuonna 2020 Savonian Ammattikorkeakoulusta koru- ja jalometallialan muotoilijaksi. Keväällä 2021 perustin viimein kauan haaveilemani oman yrityksen, Siljas designin.


Kuopiolaisen koruliikkeen Siljas Designini yrittäjä valmistaa korua ja hymyilee kameraan.

Siljas design on koru- ja jalometallialan yritys, joka tuo Suomen luonnon kauneimmat hetket ja tunnelmat korujen muotoon. Kuten hopeiset kaula- ja korvakorut Rokama-korusarjassani. Luonto antaa meille paljon voimaa, rauhaa ja vapautta. Nämä kolme teemaa ovat myös korujeni taustalla muistuttamassa meitä ikimuistoisista hetkistä, joita luonto meille tarjoaa.


Luonto on aitoutta. Se ei kiertele, eikä säästä kyyneliltä, hyvässä tai pahassa. Siksi luonto on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Se antaa aina kaikkensa. Jokainen koru ja sen tarina on pala minua ja muistojani. Nyt ne voivat olla myös osa sinua ja sinun tarinaasi.

Siljas design – luontosi korussa.